MAAK KENNIS MET TIGERWASH AUTO DETAILING

Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Car Wash & Detailing Service

Over...

De missie van Tigerwash Auto Detailing is simpel: om hoogwaardige diensten te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Wij doen er alles aan om tegemoet te komen aan uw specifieke behoeften. Via open communicatie en een uitzonderlijke service hopen we dat u vindt wat u zoekt. Doordat wij werken met hoogwaardige producten zoals die van het merk Gyeon kunnen wij een High-end behandeling aanbieden. Zo kan u veel langer nagenieten van u fris gereinigde wagen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of algemene vragen.

Services

Maak kennis met enkele delen van onze services…

Keramische Coating

Coatings zorgen voor een extra beschermlaag op de vernis die de lak langdurig beschermd. Zo'n coating of beschermlaag is tot 50% harder dan een klassieke vernislaag en extreem vuil en water afstotend. Zowel voor een nieuwe of oudere auto kan een coating krijgen voor extra bescherming.

Lakcorrectie

Bij een lakcorrectie verwijderen we een veilige hoeveelheid blanke lak waardoor we lakimperfecties en beschadigingen verwijderen. Stel je voor dat een auto flink wat waskrassen heeft opgelopen door bijvoorbeeld de ‘krasstraat’ en de auto een laagdikte van 50 micronmeter (toplaag: blanke lak) heeft.

Dieptereiniging/
Interieurreiniging

Bij een dieptereiniging wordt het interieur van uw wagen volledig onder handen genomen. Met behulp van een extractor worden zelfs de hardnekkigste vlekken uit uw auto zetels en bekleding verwijderd. Indien de zetels extreem vuil zijn dan demonteren we ze uit het voertuig.

Neem contact met ons op

Voor een afspraak of een gratis offerte
Contacteer ons via Tornado Cash website onderstaande gegevens
of via deze link

Volg ons