Kwaliteit van onze Brandstoffen

De Brandstoffen

De brandstoffen van Esso zijn speciaal ontworpen om essentiële onderdelen van de motor te reinigen (zoals de inlaatkleppen) en te beschermen tegen corrosie, allemaal terwijl u rijdt. U heeft misschien wel gehoord dat er in uw motor gaandeweg vervelende bezinksels kunnen ontstaan waardoor uw auto niet meer optimaal presteert. Onze Synergy Euro benzine helpt bij het reinigen en verwijderen van deze bezinksels, wat weer helpt om beter voor uw motor te zorgen, uitstoot te verminderen en zuiniger te rijden.*

Tests met gewone auto’s toonden aan dat Synergy Diesel tot 4 cent per liter kan besparen.**

* Bevindingen zijn gebaseerd op (1) tests van voertuigmotoren, intern of door een derde partij; en/of (2) overheidspublicaties; en/of (3) vak- of wetenschappelijke literatuur. De vergelijking is op basis van het verschil met benzine zonder additieven. De uitstootgassen hebben te maken met CO, HC en NOx. De resultaten kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals het soort motor, de rijstijl en eerder gebruikte brandstof.

** Bevindingen zijn gebaseerd op tests met dieselvoertuigen die gekocht zijn op de tweedehandsmarkt in het Verenigd Koninkrijk, onafhankelijk getest door Mahle (UK). Het brandstofverbruik werd vastgesteld in de staat waarin de auto’s bij aankoop verkeerden. Bij de test reden de auto’s 4000 km op Esso Synergy Diesel. De verbetering in brandstofverbruik bedroeg tot 26,1 km met een gemiddelde verbetering van 16,8 km per tank. De gemiddelde afstand was 579 kilometer per volle tank. Dat is een toename in efficiëntie van maximaal 2,8%, wat neerkomt op een waarde van 4 cent per liter, gebaseerd op de minimumprijs van € 1,446 per liter bij een 50 liter tankbeurt. De gestelde prijs is theoretisch en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Brandstofverbruik kan variëren afhankelijk van factoren zoals het soort motor, rijstijl en eerder gebruikte diesel. Alle hierin gebruikte handelsmerken zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Exxon Mobil Corporation of een van haar dochterondernemingen.

Esso extra info

Spaar punten met Esso Extra's en wissel ze in voor leuke cadeaus.

Registreer je hier

Ieder bezoek aan ons levert u punten op. U kunt punten sparen op brandstofaankopen, namelijk 1 punt per liter. Maar u kunt nog sneller punten sparen door uw Extras-kaart ook te gebruiken bij aankopen in de shop en in de carwash. Daar krijgt u 1 punt per euro die u besteedt. Mis deze kans niet!

Ontdek ook de ESSO EXTRA'APP in de app store of op GOOGLE PLAY."

Tankkaarten

Wij accepteren volgende tankkaarten.
Maar kom zeker eens binnen om voor jou de beste optie te bespreken.