"Er was eens..."

Elianne en Gust Rutten

ESSO RUTTEN PAAL

In 1973 lieten Elianne en Gust Rutten hun oog vallen op een klein Esso benzinestation gelegen te Paal. Samen met hun twee kinderen, Dirk en Annick, verhuisden ze en starten ze met de uitbating. Hun ambitie reikte echter verder dan enkel een benzinestation waardoor er al snel uitgebreid werd met een DAF garage en carwash. Door de geleverde kwaliteit, klantvriendelijkheid en het harde werk werd de zaak onder de naam Esso Rutten een groot succes. Hierdoor was er nood aan versterking en vervoegde zoon Dirk het team.

Ons Team!

In 1996 besloot ook dochter Annick het familiebedrijf te vervoegen. Nog geen 3 jaar later werd ze zaakvoerster van Esso Rutten waarna ze kort daarna het benzinestation verbouwde en uitbreidde met een broodjesbar. Door het groeiende succes stapte Wim, echtgenoot van Annick, mee in de zaak in 2002 om de leiding van de broodjesbar over te nemen. Door de jaren heen groeide Esso Rutten gestaag verder tot het succesvolle benzinestation van nu. Drijfveren van dit succes binnen Esso Rutten zijn nog steeds kwaliteit, klantvriendelijkheid en hard werken. We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten om het succes te bestendigen. Daarom vertellen we je dan ook met plezier dat wij ons aanbod van broodjes vergroten met ontbijten, hamburgers en nog veel meer. Veel plezier met het ontdekken van deze nieuwigheden!
Annick Rutten
Zaakvoerster
Wim Beerten
Zaakvoerder

Het Team

Nadat Annick en Wim gestart waren met de broodjesbar in Esso Rutten, werd dit een groot succes. Het team werd steeds omvangrijker waarbij wim duidelijk het laatste woord had bij het kiezen van nieuwe teamleden. Zoals je kan zien bestaat het enkel uit vrouwen. In dit team wordt er hard gewerkt. Maar vooal ook heel veel gelachen. Als klein familiebedrijf is dit voor ons erg belangrijk. En gaan we met ons personeel om alsof het familie is. Ze zijn dat voor ons ook echt met alle aspecten van een familie: soms een lach en soms een traan, maar we staan altijd klaar voor elkaar. Dit maakt ons team een regelrecht TOPteam!